UGREEN 20478 USB-C/USB-C kábel, 5A

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

UGREEN 20478 USB-C/USB-C kábel, 5A

1 590 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szalaialkatreszek.hu
Termékleírás
Ugreen US557 USB-C to USB-C cable, 100W, 5A (black)

UGREEN 20478 USB-C/USB-C kábel, 5A Az Ugreen USB-C/USB-C kábele akár 5 A-t biztosít, maximum 100 watt teljesítményű töltést tesz lehetővé, támogatja a QC4.0 protokollt és 480 Mbps adatátvitelt tesz lehetővé. Egy speciális chip gondoskodik a csatlakoztatott eszközök biztonságáról, a terméket robusztus kialakítása pedig rendkívül tartóssá teszi.
Gyors töltés az eszközökhöz Az UGREEN segítségével elfelejtheti, milyen várni, amíg készülékei feltöltődnek és használatra készek. A kábel akár 100 watt teljesítménnyel újítja meg az energiát, így 35 perc töltés elegendő ahhoz, hogy iPad Pro akkumulátorának töltöttsége 70%-ra emelkedjen.
Azonnali fájlátvitel Pillanatok alatt vigye át a fájlokat választott eszközére. Az UGREEN kábel akár 480 Mbps adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Ennek eredményeként 30 másodperc elegendő egy 1G fájl átviteléhez.
Letisztult dizájn Az UGREEN kábel speciális chippel van ellátva, amely biztosítja készülékei biztonságos töltését. Ráadásul rendkívüli gondossággal készült, így masszív és sokáig fog szolgálni.

Gyártó
UGREEN

Modell
20478

Teljesítmény
100 W (max. )

Áram
5 A

Adatátviteli sebesség
480 Mbps

Hossz
0,5 m

Szín
fekete

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.