Manhattan 179225

Manhattan 179225

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-07-14): 17640.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Konverter, Manhatten USB/VGA

USB grafikus kártya egy második monitor csatlakoztatásához
Felbontás max. 1680 x 1050
VGA kimenet

A kézhezálló USB grafikus kártya-adapter segítségével egy további monitort, LCD-TV-t, vagy akár egy kivetítőt lehet VGA-csatlakozóval a komputeren vagy notebookon keresztül használni. A külső USB-grafikus kártyát egyszerűen egy szabad USB 2.0 portra kell csatlakoztatni, és azonnal használható, anélkül, hogy a számítógépet kinyitnánk vagy újraindítanánk! Élvezze a második monitor sokféle előnyét! A kibővített munkafelület lehetővé teszi, hogy két alkalmazást két monitoron jelenítsen meg, vagy egy alkalmazást két monitoron osszon meg. Így mindig megmarad az áttekintés. A Plug and Play-nek köszönhetően a kiegészítő monitor bármikor rá- vagy lecsatlakoztatható. Ezek után nem probléma nagy panoráma képek megjelenítése dokumentumokkal, képekkel, rajzokkal.

Jellemzők:
Felbontás: 1680 x 1050 pixel · USB 2.0 csatlakozó · VGA kimenet · Hot plug képes · Tükrözött megjelenítés · Egy alkalmazás megjelenítése két monitoron.

Műszaki adatok:
Bemeneti csatlakozók: USB · Grafikus kártya típus: Külső grafikus kártya · Kijelző felbontás: 1680 x 1050 pixel · Kimeneti csatlakozók: VGA · Méret, magasság: 20 mm · Méret, szélesség: 40 mm · Támogatott monitorok száma: 1 · Tápellátás: USB-n keresztül üzemeltetett

Szállítás tartalma:
Külső USB grafikus kártya · Meghajtó CD · Használati útmutató.

Rendszerfeltételek:
Windows® 2000 / XP, Windows Vista, Windows® 7



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.