Delock 83456

Delock 83456

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
. LeírásEzt a Delock mini DisplayPort-kábel például monitor csatlakoztatását teszi lehetővé a rendszerhez. . Műszaki adatok- Csatlakozó:
mini DisplayPort 20 érintkezős dugó >
mini DisplayPort 20 érintkezős dugó- DisplayPort 1.2 specifikáció- Kábel vastagsága: 30 AWG- Kábelátmérő: kb. 6,0 mm- Rézvezető- Árnyékoló háló- Aranyozott csatlakozó- Hang- és videojelek továbbítása- Akár 21,6 Gb/s sebességű adatátvitel- Felbontás: max. 3840 x 2160 @ 30 Hz (a monitortól és a rendszertől függően)- Szín: fehér- Kábelhossz: kb. 5,0 m. Rendszerkövetelmények- Ingyenes mini DisplayPort-csatlakozóhüvely. A csomag tartalma- Mini DisplayPort kábel. Csomag- Poly bag

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.