Delock 65592

Delock 65592

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
. LeírásEzt a Delock adaptert például egy VGA monitor és egy rendszer szabad Displayport interfészének összekapcsolásához használható. Ezenkívül lehetséges a hangjel átvitele a sztereó jack aljzaton keresztül. Amennyiben szükéges, áramforrás biztosítható a Micro USB anya porton keresztül. . Műszaki adatok- Csatlakozó:
Bemenet:
  • 1 x Displayport 20 érintkezős dugó
  • 1 x USB Micro-B típusú hüvely (tápellátás)
Kimenet:
  • 1 x VGA 15 érintkezős hüvely
  • 1 x 3,5 mm-es 3 érintkezős sztereó jack hüvely (audió)
- Lapkakészlet: LT 8711- VGA-port csavaranyákkal- Displayport 1.1a specifikáció- Felbontás: max. 1920 x 1200 @ 60 Hz (a rendszertől és csatlakoztatott hardvertől függően)- Készenléti üzemmód érzékelése, automatikus váltás készenléti üzemmódból alvó üzemmódra- Kábelhosszúság csatlakozó nélkül: kb. 8 cm- Szín: fehér- Operációs rendszertől független, illesztőprogram telepítése nem szükséges

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.