Delock 86326

Delock 86326

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-02-28): 7190.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
. . Delock Keystone modul, HDMI-csatlakozóhüvely > HDMI-csatlakozóhüvely, 110°, kábellel. LeírásEz a Delock modul többek között egy HDMI-kábel kibővítésére használható. Szabványos méretének köszönhetően egyszerű rögzítésre használható (pl. Keystone patch panelhez, védőlemezhez vagy felületre szerelhető dobozhoz). A rövid, ívelt kábel kis rögzítési mélységgel rendelkezik, és helytakarékos telepítést tesz lehetővé a berendezések vagy kábelvezetékek nehezen hozzáférhető pontjain. . Műszaki adatok- Csatlakozó:
1 x HDMI-A hüvely >
1 x HDMI-A hüvely- Arany bevonatú érintkezők- 19,2 x 14,9 mm-es Keystone csatlakozóportokhoz- Hosszúság (a csatlakozóval együtt): kb. 30 cm. Rendszerkövetelmények- Egy szabad HDMI-A-csatlakozódugó. A csomag tartalma- Keystone modul kábellel. Csomag- Poly bag

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.