Delock 83651

Delock 83651

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2021-12-18): 5750.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
. LeírásEzzel a Delock gyártmányú MHL-kábellel multimédiás tartalmakat játszhat le MHL-kompatibilis okostelefonról vagy táblagépről egy nagyméretű kijelzőn vagy egy MHL-kompatibilis TV-készüléken. A kábel megfelel az MHL 3.0-s szabvány előírásainak, és támogatja az Ultra HD (4K) képernyőfelbontást és a 7.1-es térhangzást. A kibővített RCP funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen vezérelje a mobilkészülékeit a televízió távvezérlőjével vagy más perifériás eszközzel, például érintőképernyővel, billentyűzettel vagy egérrel. Használat közben a mobilkészülék töltődik, így nincs szükség külön tápegységre. . Többek között kompatibilisSamsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact. Műszaki adatok- Csatlakozó:
  • MHL 3.0 USB típusú Micro-B 5 tűs csatlakozódugó
  • High Speed HDMI-A 19 érintkezős dugó
- MHL 3.0 (Mobile High-Definition Link) specifikáció- Lefele kompatibilis MHL 1.0 és 2.0- Kábel vastagsága:
  • 28 AWG adatvezeték
  • 24 AWG tápvezeték
- Rézvezető- Háromszorosan árnyékolt kábel- Hang- és videojelek továbbítása- Maximálisan 3840 x 2160 @ 30 Hz felbontás támogatása (a rendszertől és csatlakoztatott hardvertől függően)- Támogatja a 7.1-es térhangzást a Dolby® TrueHD és DTS-HD Master Audio technológiákkal- CEC vezérlési parancsok támogatása- Támogatja az RCP (Remote Control Protocol) használatát, és kibővített támogatást biztosít a TV-készülékek távvezérlőihez és perifériás eszközökhöz, például érintőképernyőkhöz, billentyűzetekhez és egerekhez- Támogatja a HDCP 2.2 (High-Bandwidth Digital Content Protection) használatát- Töltési teljesítmény: max. 10 W- Szín: fekete- Kábelhosszúság: kb. 5 m (a csatlakozóval együtt). Rendszerkövetelmények Egy szabad MHL Micro USB típusú B 5 tűs csatlakozóhüvely Egy szabad HDMI-csatlakozó az MHL-támogatással ellátott kimeneti eszközön. A csomag tartalma Kábel MHL > HDMI. Csomag Poly bag

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.