Delock 83168

Delock 83168

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2021-08-06): 30990.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Thunderbolt kábel, dugóról dugóra, fehér, 3 m, Delock

Nagy teljesítményű csatlakozó, max. 10 GBit/s átviteli sebességgel
Monitor- és merevlemez kábel

Ez a Delock Thunderbolt kábel Thunderbolt vagy mini DisplayPort csatlakozóval rendelkező külső készülékek (pl. monitorokat, kártyaolvasókat, külső merevlemezeket stb. ) csatlakoztatására szolgál. A PCI Expressen és DisplayPorton alapuló technológia max. 10 Gb/s adatátviteli sebességet támogat és így nagyobb rugalmasságot és gyorsaságot biztosít munka közben. Így a csatlakoztatott készülékeket a legnagyobb teljesítményükkel használhatja.

Jellemzők:
Chipkészlet: Intel
PCI Expressen és DisplayPorton alapul
Mini DP-vel kompatibilis (nincs PCIe támogatás)
Kaszkádolható (Daisy Chain)

Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Csatlakozó típus: Thunderbolt · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): Thunderbolt dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): Thunderbolt dugó · Dugó kivitel: Egyenes · Kábel kivitel: Kerek · Kábel változat: Thunderbolt v1 · Kábelhossz: 3 m · Szín: Fehér · További műszaki adatok: Adatátviteli sebesség: max. 10 Gb/s · Vezeték alkalmazás: TV, Monitor · Videó (optikai): 2560 x 1440 pixel



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.